Firade vår nyhet på Två Små Svin!

Hej! Jag är så himla glad idag, vill ni veta varför? Jo men det vet jag att ni såklart vill! Jag tror att ni kommer tycka att det är lika kul och spännande som jag! Det är så att jag och min kära man har nu verkligen bestämt oss – vi ska skaffa hund! Jag är så himla glad och känner en sådan himla stor spänning inför detta, och är så himla glad och stolt att jag äntligen lyckades att övertala honom, efter alldeles för lång tid! Jag bestämde mig för att detta helt klart var något att fira så jag bjöd ut min man för att gå och äta, och jag bokade bord på en restaurang och bar som heter Två Små Svin!

Jag vill verkligen tipsa och rekommendera om den här restaurangen, för jag blev så himla förvånad och ställd över hur himla gott det var! Min man blev så glad att jag tog honom till just Två Små Svin och den här restaurangen. Jag vill nu i det här inlägget tipsa och rekommendera alla er där ute om den här restaurangen som verkligen var så mysig! Det var helt klart den allra bästa restaurang som vi kunde ha valt! Vi firade även med var sin öl till maten – och wow, så härligt det var, och vilken mysig och skön stämning! Jag ska inte skriva ett för långt inlägg om det här nu men vill tipsa och rekommendera er om det här företaget och den här restaurangen! Hoppas ni mår bra och att ni också kan bli lite glada över vår och min fantastiska nyhet! Vi hörs snart igen! Hej så länge!