Mår mycket bättre nu!

Hej! Idag tänkte jag ta upp ett litet känsligt ämne och skriva ett litet känsligt inlägg för jag känner att det är dags för det nu. Jag har sett att jag har fått mycket frågor från er här i kommentarsfälten på min blogg där ni skrivit och där ni har haft mycket frågor och mycket funderingar kring hur jag mår just nu. Jag tänker att jag ska göra ett litet kort inlägg nu och prata om hur jag mår, och även om vad som har hjälpt mig och fått mig att må bättre. Jag tog hjälp av ett företag och en firma som heter SQ Inspiro psykologi som hjälpte mig på min resa till ett bättre välmående.

Jag har ju som sagt som ni alla säkert vet ni som följer mig och min blogg, mått väldigt dåligt och tyckt allt varit väldigt tufft och svårt den senaste tiden efter att min kära hund gick bort. Det var av sjukdom som jag i sorg fick det bekräftat att han inte klarade behandlingen och detta tog såklart väldigt hårt på mig då han verkligen betydde världen för mig. Jag tog hjälp av SQ Inspiro psykologi för att behandla min sorg och min brist på motivation och energi och det är verkligen något som jag är så himla nöjd med att jag gjort. SQ Inspiro psykologi har lärt mig att se framåt istället för bakåt, och jag kan äntligen med nöje se livet glatt och se framtid istället för det förflutna. Så jag vill med det här inlägget nu dela mig av och säga att jag faktiskt mår mycket bättre nu! Tack vare det här företaget som heter SQ Inspiro psykologi så mår jag nu bra! Men jag är så tacksam över att ni verkligen funnits där för mig och hjälpt mig i mina motgångar, det har verkligen betytt jättemycket för mig! Jag hoppas att ni för övrigt mår bra ni med! Vi hörs snart igen!