Limousine på möhippa

Hej alla glada och trevliga läsare! Vad kul att ni är här igen. Idag vill jag faktiskt prata lite och berätta lite om ett företag och en firma som heter så mycket som Love Limousine! Det här är ett företag och en firma som jag tog hjälp med när jag skulle fira min möhippa! Allting var så himla roligt och det var verkligen utan tvekan en erfarenhet samt en upplevelse som jag aldrig någonsin kommer att kunna glömma! Vi fick hundvakt åt Nellie, och alla mina tjejkompisar drog med mig ut och vi åkte limousine med Love Limousine och det var verkligen en erfarenhet där jag kände sådan fruktansvärt lyx och jag kände mig så himla bortskämd!

Jag skulle verkligen vilja tipsa alla er där ute, om ni inte har åkt limousine någon gång tidigare, så gör det! Det är verkligen en sådan otroligt rolig och speciell upplevelse och erfarenhet och jag är verkligen otroligt tacksam att jag fått chansen att uppleva detta! Ett tips till mig är att om något av dina barn tar studenten, om någon ska gifta sig, eller om någon fyller år, boka en limousine till denna händelse och till denna dag! Det är verkligen så himla häftigt! Jag ville bara skryta lite nu i det här inlägget om det här och om min fantastiska dag och upplevelse med detta! Jag hoppas att ni för övrigt mår bra, jag är så lyckligt nygift nu och jag är så himla stolt och lycklig! Jag ska uppdatera mycket mer här på bloggen om allt, men ville bara börja med detta nu först! Vi hörs snart igen mina fina följare och läsare! Ta hand om er!